Cursus bloemschikken

Tesselschadelaan 1
3842 GA Harderwijk

Route

Wilt u de fijne kneepjes van het bloemschikken leren of liever beginnen met de basisvaardigheden, dan kan dat. Op 13 januari 2021 start er weer een cursus onder leiding van Petra van Vugt (u kent haar misschien van bloemenzaak Shop In, Harderwijk).
Bent u beginner op dit gebied, dan leert zij u stap voor stap de techniek aan van het werken met groen en bloemen. Bent u al gevorderd maar wilt u uw kennis en vaardigheden vergroten, dan is dat geen probleem. Petra heeft voor de verschillende niveaus verschillende opdrachten, zodat het
voor iedere deelnemer een uitdaging zal zijn.

Beginners zullen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben om te ervaren dat het mogelijk is om in zes avonden behoorlijk handig te worden op bloemschik gebied. Voor elke les neemt u zelf de bloemen en het groen mee dat u wilt gaan verwerken. U kunt dit ook bij Petra uitzoeken of bestellen dan neemt zij het voor u mee.

Voor de start van de cursus krijgt u tijdig bericht wat u de eerste keer nodig zult hebben, daarna hoort u dat tijdens de les. Wat u in ieder geval op iedere avond mee moet brengen, is een draadknip tangetje, snoeischaartje en een scherp mesje.

De lessen worden gegeven op de volgende woensdagavonden:
13 en 27 januari, 10 en 24 februari 3, 10 en 24 maart, van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Geertsen, tel. 06-28068725 of via een mail naar info@harderwijk.groei.nl
Dit kan tot 3 januari. Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden, of u beginner bent (i.v.m. extra uitleg) en of u lid bent van Groei & Bloei.
De kosten bedragen € 65 voor leden van Groei & Bloei, € 75 voor niet-leden.
Wij verzoeken u om dit bedrag bij aanmelding over te maken op onze rekening: NL61INGB0004651139 t.n.v. K.M.T.P. Harderwijk De Tuinliefhebbers o.v.v. Cursus Bloemschikken. Pas na betaling is uw aanmelding definitief. Mocht de cursus niet door kunnen gaan omdat er niet voldoende deelnemers zijn of om andere redenen, dan krijgt u het cursusgeld vanzelfsprekend retour.

Locatie: De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk
Aanvang 20.00 uur
Omdat wij nu nog niet weten wat wel of niet mag in januari is het verstandig de website in de gaten te houden.