Harderwijk

Lezing : De natuur in al zijn schoonheid

Afdeling:

Harderwijk

Datum:

16-04-2024


Kosten:

€ 5.00

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

De Kiekmure
Tesselschadelaan 1
3844 GA Harderwijk

Route

 

De reacties op de lezing door Marcel Batist van de vorige keer waren zo enthousiast dat we hem maar meteen weer hebben uitgenodigd om ons nog een avond te laten genieten van zijn prachtige foto’s en verhalen. Daar kwam iets tussendoor  waardoor de lezing uitgesteld moest worden, maar nu staat hij weer op de planning.

Zijn passie voor alles wat groeit en bloeit probeert hij vast te leggen met de camera. Tijdens zijn vele trektochten door de vrije natuur, maakte hij duizenden opnamen van landschappen, bloemen en dieren. Uit dit veelzijdige werk stelde hij speciaal voor Groei & Bloei een bijzondere audiovisuele presentatie samen. Het doel van deze avond is, onze zintuigen eens lekker te prikkelen. Enerzijds door het kijken naar prachtige natuuropnamen, maar anderzijds ook door het beluisteren van de bijpassende, zorgvuldig gekozen muziek. Hiermee krijgt deze lezing een heel bijzonder karakter.

Audiovisuele presentaties zijn namelijk korte shows met thematische onderwerpen waarbij de foto's overvloeiend op het scherm worden geprojecteerd. Tijdens die projectie loopt parallel de muziek mee en samen vormt dit één geheel. De shows duren gemiddeld 3 tot 7 minuten. Voorafgaand aan elke show vertelt Marcel levendig over de keuze van het onderwerp. Zijn korte inleidingen en de samensmelting van beeld en geluid zorgen voor 10 daverende shows en een enerverende beleving.

Lees meer...

Meer info:

Locatie: De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk
Aanvang: 19.45 uur
Toegang leden Groei & Bloei is gratis, aan niet-leden vragen wij een bijdrage van € 5,00, koffie, thee of fris in de pauze  is voor rekening van onze afdeling.