Tuinagenda

Hier willen wij actuele zaken plaatsen, leuke evenementen in de omgeving met een groen tintje. Heeft u tips of weet u leuke evenementen stuur dan even een mailtje naar de webmaster of plaats een berichtje op onze Facebookpagina.

Nationale Tuinweek is dit jaar online!

Het is gebruikelijk dat Groei & Bloei, landelijk en regionaal, tijdens de jaarlijkse tuinweek veel activiteiten ontplooit op tuingebied. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk. Daarom heeft Groei & Bloei het initiatief genomen om vijf online events gratis aan te bieden. Wij vinden het de moeite waard onze leden hierop te wijzen. Ze zijn namelijk alsnog te bekijken via de link: tv.elba-rec.nl/uitzending/groei-bloei. Zeer de moeite waard!

Vanaf maandag 19 april t/m 17 mei zijn er drie lezingen en twee rondleidingen online te volgen! Het zijn livestreams, waarbij je vragen kunt stellen aan de sprekers. Elk event start om 19.30 en duurt ongeveer een uur. Meedoen is heel simpel en kan vanuit huis: ga op maandagavond vanaf ca.
19.15 uur naar https://tv.elba-rec.nl/uitzending/groei-bloei en je bent erbij. Iedereen mag meedoen: leden en niet-leden.
Na afloop van de lezing is er veel ruimte voor het stellen van al je vragen!

3-seizoenen open tuindagen 2021

Het programma voor 2021 voor de open tuin dagen in 8 Veluwse tuinen. klik op de foto's omze te vergroten.
Voor een downlaod van de complete folder klik hier