Activiteiten & Actueel

Open tuinen

We hebben een geslaagd open tuinen seizoen achter de rug. Wellicht bent u in één of meerdere tuinen geweest en heeft u ook van al dat moois en de gezellige, ongedwongen sfeer genoten.
We waren te gast in heel wat verschillende tuinen. Grote en kleine tuinen, met prachtige borders en mooie structuren. We zagen een oosterse bostuin en hoe je kunt tuinieren in verhoogde bakken. Ook heel belangrijk:
een tuin om gewoon lekker even in te zitten en elkaar te ontmoeten.
We zijn bij een notenkwekerij geweest. Wist u dat er wel meer dan 50 soorten walnoten zijn?! Er was daar ook een prachtig stuk natuur bij een grote poel. Zelfs de ijsvogel laat zich daar af en toe zien. Een manden vlechtster liet zien hoe je van wilgentenen verschillende soorten manden kunt vlechten.
Bij Tuincentrum ’t Binnenland waren de meest mooie Phloxen en Salvia’s te bewonderen. Ook deze avonden waren erg gezellig.
We danken nogmaals alle tuinvrouwen en -mannen voor het openstellen van hun tuinen en voor zoveel gastvrijheid, koffie, thee, limonade, wijn en koek.
Heeft u een leuk idee voor het volgende tuinseizoen of wilt u uw tuinhobby ook eens met anderen delen, laat het ons dan weten.

De open tuin commissie:
Diny Slootman, Janneke Wulp en Isabella Raadsen

 

 

meer
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915