Gezocht

Mensen die houden van tuinieren en die ons groepje vrijwilligers in de Kruidentuin willen komen versterken. Groene vingers zijn geen vereiste, een groen hart is ook genoeg.
Als U de Kruidentuin in de binnenstad van Harderwijk kent, weet U dat het een bijzonder plekje is, dat al meer dan 20 jaar wordt onderhouden door vrijwilligers van Groei en Bloei. Maar hoe leuk het werken daar ook is, af en toe stopt er natuurlijk wel eens iemand mee en dus hebben we versterking nodig.
Meestal beginnen we in maart om de tuin na de winter weer in orde te maken en dan werken we elke dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Na een paar weken schakelen we over op om de week.
Wij bieden een gezellige werkochtend met koffiepauze en bij die koffie is meestal wel iets lekkers. Bij slecht weer gaan we niet, dan schuift het schema gewoon een week op.
Denkt U: “dat lijkt me leuk”, of wilt U gewoon eerst meer informatie, neem dan contact op met Aafke Kooiman, tel. 419638 of Janneke Wulp, tel. 412977.

herinrichting tuin achter
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867