Groentips & Groeninfo

Groentips in de omgeving

Hier plaatsen wij tips voor open dagen, beurzen en andere groene evenementen in de buurt. De foto's lijken wat klein maar als u op de foto die u zien wilt klikt wordt hij veel groter. Nog steeds te klein? Druk dan gelijktijdig op de toetsen ctrl en +.  (kleiner maken gaat met ctrl en -)

Vergeet niet naar onderen te scrollen, vaak staan er meerdere onder elkaar!

Weet u een interessant evenement of organiseert u er zelf een, dan kunt u het opgeven op webmastergroeiharderwijk(at)gmail.com.

Florale kunst in Amersfoort

Met trots willen wij als Landelijke Coördinatie Bloemschikken (LCB) van Groei & Bloei de wervelende show van Max van de Sluis & Per Benjamin onder uw aandacht brengen.

Twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars geven een weergaloze demonstratie. Gevoelens van bewondering, verbazing, liefde, geluk… vakmanschap, materialenkennis en esthetiek vormen de voedingsbron voor florale kunstwerken die de verbeelding prikkelen.

Wat gebeurt er als je deze talenten van twee van ’s werelds beste bloemsierkunstenaars bundelt?

Er ontstaat een ware explosie van creativiteit, originaliteit en schoonheid. De arrangeurs maken in totaal ruim 20 inspirerende arrangementen.

Op www.groei.nl en www.flint.nl kunt u uitgebreide informatie vinden over dit evenement.

U kunt uw tickets voor de show nu al reserveren via www.flint.nl

De entree is € 27,50 voor leden en € 32,50 voor niet-leden.

Speciaal voor de scholen hebben we een studentengroepskorting. Vraag hiernaar via bloemschikken(at)groei.nl

Gardenista 2109

herinrichting tuin achter