Activiteiten & Actueel

Bloemschikcursus 2013-2014 beginners

Op woensdagavond 23 oktober 2013 is de Bloemschikcursus Beginners weer van start gegaan. We gaan weer prachtige bloemstukken maken.
Jaap Vlijm geeft de lessen en wordt daarbij geassisteerd door Wil Epe en Alice Groeneveld. De deelnemers verzorgen zelf de bloemen en het groen zodat u kunt werken met eigen kleuren en eigen smaak. Laat uw creativiteit spreken en maak de mooiste creaties!
Van de 6e les op 5 februari staat een verslag van een cursist in de Nieuwsbrief van maart en meerdere foto's in het fotoalbum.

Bloemschikken gevorderden

Natuurlijk gaan de gevorderde dames gewoon door met het maken van de meest mooie bloemstukken. Elke maand krijgen zij een nieuwe opdracht en gaan aan de slag. De foto's komen daarna in het fotoalbum

Paas workshop

Op 15 april was de Paasworkshop: een mooi fleurig voorjaarsstuk maken onder de enthousiaste leiding van Jaap Vlijm. En zoals altijd waren de geroutineerde bloemschikdames aanwezig om u te helpen, zodat het echt iedereen die mee deed met iets moois naar huis te ging! Foto's (gemaakt door Arie Vermeer) kunt u bekijken in het fotoalbum. Verder heeft Arie ook een filmpje gemaakt. 

Cursus bloemschikken 2014-2015

Op 22 oktober is de cursus gestart voor beginners en gevorderden. 

Kerstworkshop

Ook dit jaar was er weer een Kerstworkshop gepland onder de bezielende leiding van Jaap Vlijm.  En er was assistentie van een aantal dames die ook 'weten hoe het moet'(of juist niet moet). Hij werd gegeven op 16 december. De foto's vindt u in het fotoalbum

 

meer
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915