25-jarig Jubileum Kruidentuin

Op 20 juni 2014 was het 25 jaar geleden dat de huidige Kruidentuin aangelegd werd. Daar werd natuurlijk de nodige aandacht aan besteed. Er was een gezellige ontvangst in het Hortusgebouw met koffie, thee en wat lekkers. Speciaal hiervoor was ook de heer Linnaeus en zijn vrouw op bezoek gekomen en de burgemeester van Harderwijk heeft een toespraak gehouden.
Alle nazaten van Wanne Kok, de oprichtster van de huidige kruidentuin, waren aanwezig om een speciale bank te onthullen ter ere van hun moeder Wanne Kok.
Linnaeus heeft de kruidentuin ge├»nspecteerd  met Jaap Vlijm en goedgekeurd. Samen met zijn vrouw heeft hij een bordje onthult wat bij de in 1989 geschonken Ginko hoorde maar nooit geplaatst was.
Zoals bij dit soort gelegenheden hoort zijn er diverse vrijwilligers in in het zonnetje gezet zoals Aafke Kooiman, het hele kruidentuin team inclusief de ''tuinkabouter'' van de eerste orde, die nu al 25 jaar de tuin bijhoudt. En afloop was er nog een glaasje en een kruidig hapje.
Hieronder kunt u de foto's die gemaakt zijn tijdens de aanleg van de tuin bekijken, de vele foto's van het Jubileum staan in het fotoalbum.