Activiteiten & Actueel

Open tuinen op 27 mei

Op 27 mei waren er twee open tuinen in Harderwijk:

De tuin van mevrouw Schoneveld is al ontstaan in de zeventiger jaren. Geïnspireerd door Louis le Roy werd er een tuin met hoogteverschillen gecreëerd en een hele mooie natuurlijke vijver op grondwaterniveau. Veel bomen en struiken en ‘de natuur mag z’n gang gaan’. Veel planten zijn spontaan gekomen of hebben zelf een andere plaats gevonden.
Kom je in de tuin van mevrouw Schoneveld, dan kom je in een natuurlijk stukje landschap terecht. Foto's in het  door Hellen Verschoor, door erop te klikken kunt u ze vergroten.

 

 

De tweede tuin is van Arie en Fia Vermeer. Hier zien we op niet eens heel veel vierkante meters een waterloop, rotsplanten (uit de hand gelopen hobby) hortensia’s, buxusvakken en vanzelfsprekend ook nog hier en daar een plekje om lekker in de zon te kunnen zitten.
Een prachtige blauwe regen die over de pergola groeit helaas al uitgebloeid. Maar er was hier heel veel te zien en te bewonderen. De foto's komen later maar hieronder alvast wat foto's gemaakt door Arie Vermeer, erop klikken om ze groter te zien.

meer
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915