Activiteiten & Actueel

Open tuin op 5 augustus

Deze keer gingen we naar het buitengebied van Zeewolde in de buurt van de Eemhof. Maart heeft van de grote tuin om de boerderij een Engelse Cottage tuin gemaakt. 
In de loop der jaren werd haar tuin steeds mooier met deze tuin als resultaat. Er staan mooie fruitbomen en er zijn 3 vijvers in haar tuin waarvan één een natuurlijke waar haar man ook de bieten in wast. Maart heeft ook boeiend verteld over hun biologische bedrijf wat een leuke extra dimensie geeft aan deze mooie tuin.

In de tuin staan  veel vaste planten en ze probeert steeds om mooie combinaties te maken. Maart laat zich ook graag inspireren door andere tuinen, zo is ze mee geweest met de tuinenreis naar de Achterhoek waar ze weer heel veel mooie planten heeft gekocht. En dan is het weer een feestje als die planten het goed doen en geweldig mooi bloeien. Maar als ze erg druk is en het komt niet klaar met de tuin heeft ze daar ook geen problemen mee, het blijft tenslotte een hobby.
Er staan ook een paar mooie beelden in haar tuin. Haar streven is vanuit het huis het mooiste uitzicht te hebben, daarom is er ook een zichtlijn tussen de fruitbomen door over het achterliggende land.
Foto's van deze tuin staan in het fotoalbum, alleen niet op de dag zelf gemaakt maar later.

meer
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915