Open tuinen 8 juli

Helaas deze avond ook weer regen, maar veel leden kwamen, gewapend met een paraplu, toch een kijkje nemen bij deze kleurrijke tuinen.

We zijn naar 2 tuinen geweest in Elspeet die ontworpen zijn door Reggy Horsthuis Tuinontwerpen. Beide tuinen van deze avond strak van aanleg (borders, gazon en vijver), maar weelderig en kleurig van beplanting en liggen net buiten Elspeet in een landelijke omgeving.
De ene tuin is haar eigen tuin, een echte boerderijtuin met grote plantvlakken met forse beplanting en leuke details. Ook waren er 3 exposities met beelden die mooi in en bij de border geplaatst waren.

De tweede tuin was wat kleiner en nog niet zo lang geleden aangelegd, maar wel heel gezellig met een fijne overkapping en een grote vijver met vele vissen.

Mocht u 8 juli niet in de gelegenheid geweest zijn, dan kunt u ook 23 of 24 juli langskomen tijdens de Open Tuinenroute van Hierden via Nunspeet naar Elspeet. Voor een indruk van de tuin en meer informatie kunt u kijken op www.reggyhorsthuis.nl onder “open tuin”.

Verder staan er natuurlijk weer vele foto's in het fotoalbum om te bekijken.