Activiteiten & Actueel

Open tuin op 19 augustus

We sloten onze zomerse tuinen kijk avonden af in Harderwijk bij mevrouw Dedy Visser  Deze tuin heeft een mooie structuur met buxushagen, een taxushaag langs de buitenkant en een aantal perken en kleine borders. De tuin is gericht op het uitzicht: over het pak en het Randmeer  naar Zeewolde. Her en der staan planten in bijzondere bloembakken, zoals een kruidentuintje in een oude barbecue vlak bij de keukendeur. En niet te vergeten de kippen die een fraai hok bewonen.

Het bijzondere van deze tuin zijn ook de verschillende zitjes vanwaar je of over het water uitkijkt, of over het aangrenzende Plantagepark, maar vanuit een andere hoek zie je de mooie muren van een aantal oude gebouwen. Het geeft de tuin een extra dimensie waardoor hij veel groter lijkt.

Ondanks dat het de afgelopen tijd enorm regende bleef het deze avond, op een bui in het begin na, helemaal droog en zelfs zonnig en konden we ook nog genieten van het prachtige uitzicht met zonsondergang. Een mooie afsluiting voor ons open tuinen seizoen!

meer
17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915