Welkom bij Groei & Bloei Harderwijk en Zeewolde

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Groei & Bloei is een landelijke vereniging met meer dan 150 afdelingen. Harderwijk en Omstreken (Zeewolde, Hierden en Nunspeet) is er daar één van. Wij zijn een afdeling met een kleine 200 leden. Behalve bloemschikcursussen geven wij ook diverse leuke workshops  In de winter is er elke maand een lezing over diverse onderwerpen. En 's zomers gaan we tuinen kijken in de omgeving. Bijzonder in onze afdeling is de kruidentuingroep. Ongeveer 10 enthousiaste vrijwilligers onderhouden al jaren de Hortus Botanicus bij de Linnaeustoren in het oude centrum van Harderwijk. Kom gerust eens kijken bij onze activeteiten, veel staan ook open voor niet leden.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze afdeling?

Website:                          http://www.harderwijk.groei.nl

E-mail webmaster:        webmastergroeiharderwijk(at)gmail.com

Algemeen e-mailadres: info(at)harderwijk.groei.nl

NB. Ook als u lid wil worden van Groei & Bloei en valt onder onze afdeling,  dit kan extra voordeel opleveren bij acties

Bankrekening:             NL61 INGB 0004 6511 39
                                      t.n.v. KMTP de Tuinliefhebbers Harderwijk.

Of neem telefonisch contact op met een van de bestuursleden.

Telefoonnummers en adressen vindt u op de Bestuur pagina

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders