Activiteiten & Actueel

Dagtocht naar Barneveld op 13 juni

Klik op de foto's voor een grotere

Dagje naar Barneveld

Voor het eerst in jaren hadden wij besloten om dit jaar weer eens een dagtochtje te maken. 13 juni was de dag waarop wij met 12 personen (het hadden er wel wat meer mogen zijn) naar Barneveld zijn geweest. Ellen en Hans Lubbers hebben daar een prachtige tuin, De Beukenhof,  die op afspraak met een groep is te bezichtigen.

Tegenwoordig is bijna niks meer een verrassing, want op hun site hadden we al hele mooie foto’s gezien. Maar de werkelijkheid was vele malen mooier! Wat een prachtige borders, wat een geweldige ruimte en rust. Natuurlijk vraag je je af hoe het mogelijk is om zo’n grote tuin zo mooi te houden, maar het kan kennelijk als het echt je passie is. De paars blauwe border staat nog steeds op mijn netvlies, die vond ik zo mooi, maar ook verder was het overal een feest van bloemen, struiken, een vijver, een boomgaardje en ook nog een stukje moestuin. O.a. voor de tuintjes van AH.

Hierna zijn we lekker gaan lunchen in het centrum van Barneveld en daarna naar de Briellaerd. Een hovenierscentrum met voorbeeldtuinen, een gezellige winkel en heel veel planten om te kopen. Volgens mij zijn we allemaal met een tasje groen naar huis gegaan.

Het was een heel mooie en gezellige dag, mede dankzij het weer, en we gaan het zeker volgend jaar weer organiseren. Maar dan hopen we wel op iets meer deelnemers.

Een paar van onze TomToms verslikten zich in de omleidingen, dus we hebben een uitgebreid beeld gekregen van een heel groot bedrijventerrein in Barneveld. Was niet echt de bedoeling, maar gelukkig stond de koffie voor ons klaar ook al waren we wat later dan afgesproken bij De Beukenhof.

Foto's vindt u in het  fotoalbum

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915