Activiteiten & Actueel

Twee tuinen in Harderwijk op 22 augustus

Wij besloten ons zomerprogramma  in Harderwijk. Wij werdenverwacht door Hellen en Ad Verschoor en het is een tuin met verrassingen. Paadjes achter bomen langs, een gemetselde put, een vijver met een mooie gemetselde achterwand, een kas en bovendien her en der hele mooie beelden die Ad uit speksteen heeft gemaakt. Als je van planten houdt en regelmatig zaait, stekt of koopt, dan is er vaak geen plaats meer in de tuin zelf, dus er staat veel in potten en bakken. ook veel bijzondere planten in deze tuin. Er is hier veel te vertellen en te zien en je kunt er ook nog op verschillende plekken lekker zitten. Bekijk de foto's in het fotoalbum

De tuin van Ria en Eib van ’t Slot  is heel anders en ook heel aantrekkelijk. De voortuin is mooi symmetrisch met een vijver over bijna de hele breedte en je kunt er op een bankje van zitten genieten. In de achtertuin staat een heerlijk prieel en de bloeiende borders zijn een lust voor het oog. Het zijn twee heel gezellige maar onderling zeer verschillende tuinen.

Het is al weer 13 jaar geleden dat onze afdeling ook bij deze tuinliefhebbers op bezoek is geweest, dus het werd wel weer eens tijd. Het kan zijn dat sommigen van u ze dus zullen herkennen.

Meer foto's in het fotoalbum

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915