Harderwijk

Op dit moment zijn er geen cursussen of workshops waar u zich voor in kunt schrijven. Maar het aanbod wordt iedere kwartaal vernieuwd, Dus kijk over een tijdje nog eens op deze pagina...
 

 

Cursus bloemschikken

Aanmelden kan niet meer, de cursus zit al helemaal vol!

Omdat het vorige keer een goed idee bleek te zijn om de cursus bloemschikken op de knippen in een herfst- en een voorjaarsgedeelte, doen we dat deze keer weer. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een blok van 3 of van 4 lessen, maar u kunt zich natuurlijk ook meteen aanmelden voor alle 7 avonden.
In de herfst zijn we gestart op: 9 oktober, 13 november en 11 december. Die laatste avond zal in het teken van Kerst staan.

In januari 2024 start de voorjaarscursus op 8 januari, 5 februari, 4 maart en 25 maart. Op die afsluitende avond speelt Pasen de hoofdrol. De lessen worden weer gegeven door Petra van Vugt en Hilda van den Nagel en Henriƫtte Koekoek zijn aanwezig om de helpende hand te bieden als dat nodig mocht zijn. Ook als u nog nooit een cursus bloemschikken hebt gevolgd kunt u zonder probleem deelnemen. Petra legt alles heel duidelijk uit en assistentie is dus aanwezig. Bent u al een gevorderde bloemschikker dan wordt daar ook rekening mee gehouden. De opdrachten worden aangepast aan de vaardigheden van de cursisten, vandaar dat wij vragen om bij aanmelding te vermelden of u beginner of gevorderde bent.

Het materiaal dat u gaat gebruiken in de les dient u zelf mee te nemen. Voor de start van de cursus krijgt u daar bericht over en eventueel kunt u het bij Petra uitzoeken en bestellen. Daarna hoort u tijdens de les wat u de volgende keer nodig zult hebben. Elke keer graag een draadtangetje, een scherp mesje en een snoeischaar(tje) meenemen.
De cursus wordt gegeven in de Kiekmure, Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk van 20.00 uur tot 22.00 uur. Het zijn allemaal maandagavonden.