Vanaf 17 januari 2022: Cursus Bloemschikken

Onder leiding van Petra van Vugt kunt u weer leren bloemschikken. Of uw kennis en vaardigheden verbeteren als u de beginnerscursus al eens heeft gevolgd. Henriëtte Koekoek en Hilda v.d. Nagel zullen op de avonden ook aanwezig zijn om u te helpen als dat nodig zou zijn. Petra leert u stap voor stap werken met groen en bloemen en heeft voor de verschillende niveaus verschillende opdrachten. Dus het maakt niet uit of u al wat bedreven bent in het bloemschikken of een volkomen leek. Na 6 avonden zult u versteld staan wat u allemaal hebt geleerd.

Voor elke les neemt u zelf het materiaal mee dat u wilt verwerken, dus groen en bloemen. U kunt dit ook bij Petra uitzoeken (bloemenzaak Shop In, Harderwijk) dan neemt zij het voor u mee. U krijgt tijdig bericht wat u voor de eerste les nodig heeft, daarna hoort u dat tijdens de les. Wat u altijd mee moet nemen is een snoeischaartje, een scherp mesje en een tangetje om draad mee te knippen.

De 6 lessen worden gegeven op maandag 17 januari, maandag 31 januari, woensdag 16 februari, maandag 28 februari, maandag 14 maart en maandag 28 maart van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Voor aanmelden of meer informatie kunt u contact opnemen met Janneke Wulp, tel. 0341-412977 of via een mail naar info@harderwijk.groei.nl, Dit kan tot 9 januari 2022. Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden, of u beginner bent (i.v.m. extra uitleg) en of u lid bent van Groei & Bloei. De kosten bedragen € 65 voor leden en € 75 voor niet-leden. Wij verzoeken u om dit bedrag bij aanmelding over te maken op onze rekening: NL61INGB0004651139 t.n.v. K.M.T.P. Harderwijk De Tuinliefhebbers o.v.v. Cursus Bloemschikken. Pas na betaling is uw aanmelding definitief. Mocht de cursus om wat voor redenen niet door kunnen gaan, dan krijgt u het cursusgeld vanzelfsprekend retour.

Locatie: De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk
Aanvang 20.00 uur.