In 2022 is weer meer mogelijk omdat de covid maatregelelen vermindert en opgeschort zijn. Dus nu konden we weer een aantel lezingen inplannen en houden. Voor sommige sprekers is het de 4e keer dat ze aangekondigd werden, dat heeft nog niemand eerder meegemaakt. Of dit het hele jaar gaat lukken is nog afwachten, maar alles wat we nu kunnen doen gaan we doen!

Hier volgt een overzicht van de activiteiten die inmiddels plaats hebben gevonden:

31 januari      Bloemschikcursus, wel zijn later begonnen, maar de cursus heeft (in aangepaste vorm) plaats gevonden
22 februari     Algemene ledenvergadering
22 februari     Lezing: Bloemen en insecten, niet zonder elkaar door Frans van Brussel (na de ALV)
22 maart        Lezing: Nieuwe vaste planten door Brian Kabbes
5 april             Planten verspenen in de kas op de Rietmeen (foto's hieronder)

9 april             Planten ruilen bij Janneke (foto's hierboven)
11 april            Paasworkshop (in aangepaste vorm op de laaatse dag van de bloemschikcursus)
19 april           Lezing: Anders fotograferen in uw eigen tuin door Marcel Baptist
11 mei            Workshop Hanging baskets bij De Stadsweiden
15 mei            Plantjesmarkt op de Rietmeen. (Foto's volgen later)

Wat heeft helaas niet plaats kunnen vinden in 2022: