Harderwijk

Kerstworkshop

Het is pas november, maar toch gaan we proberen u al een beetje in kerststemming te brengen op dinsdag 10 december. Dan kunt u o.l.v. Tineke Oost een kerststuk maken dat er tijdens de Kerstdagen nog prima uit zal zien. Wie voor het eerst mee wil doen en zichzelf niet handig vindt met groen, oasis, besjes, takjes e.d. kan rekenen op voldoende assistentie van helpers met verstand van zaken. U kunt ervan verzekerd zijn dat u met een mooi stuk naar huis gaat en het geeft een goed gevoel om het zelf te hebben gemaakt.

Maar ook voor de deelnemers die al meer ervaring hebben is er altijd iemand beschikbaar om wat aanwijzingen te geven. Voor al het materiaal wordt gezorgd, zelf hoeft u alleen een tangetje, een snoeischaar en een scherp mesje mee te nemen.
Aanmelden kan tot zaterdag 23 november.

Voor meer info of inschrijven ga naar de Agenda

Cursus Bloemschikken

Op 15 januari a.s. start er weer een cursus bloemschikken onder leiding van Petra van Vugt (Shop Inn, Harderwijk). Verdeeld over zes woensdagavonden worden u de fijne kneepjes van het bloemschikken geleerd. Het werken met levend materiaal zoals groen en bloemen is echt een feestje, maar voelt dat voor u niet meteen zo, hou vol, het komt goed. Petra legt alles heel duidelijk en geduldig uit, zodat het echt voor iedereen haalbaar is om in de loop van deze avonden mooie dingen te maken.


De cursus is geschikt voor mensen met bloemschikervabloemschikervaring, maar voor beginners komt er extra uitleg. Geef dit aan, dan houden wij er rekening mee. Voor diegenen die al ervaring met bloemschikken hebben, worden er wat uitdagender opdrachten gegeven. Voorbeelden blijven wel aanwezig dus daar kan ook inspiratie uit gehaald worden.


Voor elke les neemt u zelf de bloemen en het groen mee dat u wilt gaan gebruiken. U kunt het ook bij Petra bestellen of uitzoeken. Voor de eerste les krijgt u tijdig bericht wat u precies nodig heeft. Bij de volgende lessen hoort u van Petra wat de bedoeling is. Elke avond heeft u een draadkniptangetje, snoeischaartje en een scherp mesje nodig.


De lessen zijn op woensdagavonden van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Data: 15/1, 29/1, 12/2, 26/2, 11/3 en 25/3.

U kunt inschrijven tot zaterdag 4 danuari


Voor aanmelden of meer informatie ijkt u in de Agenda