Harderwijk

Workshop Winterse Hanging Baskets

Afdeling:

Harderwijk

Datum:

02-11-2022


Kosten:

Gratis

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Kwekerij De Stadsweiden
Rietmeen 3
3844 HM Harderwijk

Route

Op het moment dat wij dit schrijven staan de eenjarigen nog volop in bloei, en als het weer zo blijft zullen ze dat nog wel lang blijven. Maar in november zal het echt over zijn en wordt het tijd om de baskets en potten opnieuw te vullen met plantjes die beter bestand zijn tegen de winter.

Daarom is er op woensdagavond 2 november weer een workshop bij Kwekerij Stadsweiden. Vanaf 19 uur kunnen we aan de slag om onze hanging basket te vullen met een keuze uit het ruime aanbod van plantjes en grasjes die winterbestendig zijn. Annemieke en Aartje van Straaten zullen ons daarbij, waar nodig, behulpzaam zijn en adviezen geven. Iedereen kan zijn eigen baskets en potten meebrengen om te vullen, maar alle benodigde materialen, ook baskets en potten, zijn deze avond verkrijgbaar.

Deelname aan de workshop is gratis, al het benodigde en verbruikte materiaal kan deze avond worden aangeschaft met 10% korting.
In verband met het beperkte aantal plaatsen is opgeven voor de workshop wel gewenst. Graag even een mailtje naar o.wolfswinkel@outlook.com
Locatie: Kwekerij De Stadsweiden, Rietmeen 3, Harderwijk